Over Adriaens B.V.

Het werk van de installateur is beweging. Water stroomt door verwarmingsbuizen. Luchtstromen gaan door ventilatie- of airconditioningssystemen. En dan is er nog de geleide kracht van electriciteit.
Bewegingen die voor u van grootste belang zijn. Want als de beweging stopt, valt alles stil. Het wordt koud, donker en stil in uw woning of bedrijf. Vandaar dat u zoekt naar een installateur die ook in beweging is. 24 uur per dag. 7 Dagen per week. Elke dag van het jaar!

Warmte is wooncomfort
Een van de onmisbare zaken die een huis tot een thuis maken. ATAG SelectDealer Adriaens BV weet dat als geen ander. Niet voor niets zijn zij de specialisten als het gaat om geavanceerde systemen voor verwarming en warmwatervoorziening. Daarbij rekenen ze, net als u, op de ongeevenaarde kwaliteit van de ATAG CV-toestellen.

Toestellen die dag in en dag uit garant staan voor topprestaties. ATAG SelectDealer Adriaens BV kan u precies vertellen welk ATAG-toestel voor uw wooncomfort uitkomst biedt. Van de compacte Enigma tot de innovatieve ZonLichtSystemen, de ATAG SelectDealer weet van warmte.

ATAG SelectDealer Adriaens BV kent het ATAG assortiment van binnen en buiten, weet als geen ander hoe de cv-toestellen geinstalleerd dienen te worden en staat garant voor de kwaliteit die ATAG zo groot heeft gemaakt. Hij voldoet aan alle kwaliteitsnormen voor klimaatbeheersing en installatietechniek. Dat is ook nodig, want de geavanceerde toestellen van ATAG vragen steeds meer vakmanschap.

ATAG Comfort Leaseplan
Elke SelectDealer is opgeleid als ATAG specialist. Dit houdt automatisch in dat u kunt rekenen op perfecte service en deskundig advies. Zelfs op het vlak van financiering bieden wij u alle comfort naar wens; informeer eens naar het aantrekkelijke ATAG Comfort Leaseplan.

Met ATAG Comfort Lease haalt u de kwaliteit, het comfort en de volledige garantie van een ATAG cv-toestel in huis. Leasen geeft u de financiele ruimte voor andere zaken en laat u direct genieten van aangenaam wooncomfort.
Mogelijkheid tot leasen al vanaf € 1500 (incl. btw)
Installatie- en materiaalkosten kunnen worden meegeleast; hierdoor bepaalt u voor een groot deel zelf de hoogte van het maandbedrag
Periodiek onderhoud door uw SelectDealer gedurende 15 jaar
Rente is fiscaal aftrekbaar
Team van professionals

Achter de keuze voor ATAG staat dan ook een team van professionals en een assortiment van topproducten. ATAG, in alle opzichten aangenaam!

ATAG Comfort Garantie
Bij aankoop van een ATAG CV-toestel krijgt u bij de ATAG SelectDealer altijd 5 jaar garantie. Dit betekent dat u , als u onverhoopt problemen krijgt met uw toestel, 5 jaar lang garantie heeft op alle onderdelen. Maar als u 10 jaar garantie wilt, dan kan dat ook! U kunt hiervoor een ATAG ComfortGarantie-contract afsluiten.

Wilt u meer informatie?

Kom in contact met een van onze ervaren medewerkers via
Tel. (045) 532 78 64